Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Washington DC:s Lincoln Memorial




RimAforism: Hylla De som Hyllas Bör

***

Dags att sluta hylla
Lewinsky, Booth, Oswald, Harding och Kelly
och hylla de som hyllas bör
Clinton, Lincoln, Kennedy, Kerrigan och Ozzy

LPWJ 23/10/09




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP