Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Lödder (Soap) som sa det redan på 80-talet med Gernandts röst




Aforism: (S)Lödder

***

Varför fokusera på det negativa som i såpoperor i flera säsonger
de var ju ändå bara bra tills de blev kass

LPWJ 23/10/09




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP