Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord


Också bortglöma ord

kan ha sin existens

de kan glimma

och skimra i någon pöl

hemlösa övergivna ord

letar efter sin ort

förvirrade och vilsna

ord

fladdrar till

vid tinningen.

Ord som tröttnat

står i vägen

jag står i vägen.







Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 19:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jättefin ! Läs gärna min med samma titel ( Min Sida, sep 07)
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans