Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa mördare (100 ord)


Alla dessa mördare… har ni tänkt på dom?
JAG MENAR INTE DOM VI VET
Inte dom mord som upptäcks

Utan dom som missas, de oupptäckta
Där går mördarna lösa
Kanske så, berättar dom för en präst, advokat…
Anonymt eller… de spelar ju ingen roll
I praktiken

Men man sörjer, i nåt slags diffust ovetande
Över den orättvisa som begåtts
Alla, utom mördaren själv och ev medarbetare

Den enda trösten är nog, de kommer att
Plågas, resten av livet

Tror de på Gud så kommer de inte ens själva
Att tro, att himlen är för dom utan….
En dom, för evigheten




Prosa (100-ordare) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 21:07



Bookmark and Share


  oMareld
mördare är läskiga. Det värsta är att de kan vara en man minst anar...
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO