Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De kan ha cheetleaders istället för cheerleeders


Leksand cheeters


Leksands IF borde vara ”idrottsförening”
Men de vete fan
”Icke sportslig förening”
Med sin lögnaktiga doktor så fick man till det
Som att de var ”högrisk klienter”
Och därmed förtur till vaccin för de som ska vara
Vältränade idrottsmän

Sundsvall Hockey hade inte gjort detsamma
Så de var sjuka i influense
Och försökte få flytta matchen
Men Leksand inte bara ljuger och fuskar
De är dåliga sportsmän med
Så de kräver att helt enkelt få spela…
JUST den tiden, inga uppskov

Så de fuskande djävlarna från Leksand vann
Och har bevisat 2 saker
De ljuger och fuskar utan skrupler
De är dåliga sportsmän
Man vill inte ta i dom med handskar…

Framförallt inte ejendals…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO