Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snis-Bengt


Snis-Bengt var murare
Av den gamla stammen
Rättvikare

De kom en man, en kontrollant och ställde sej och glodde
På de som jobbade
Snisen gillade inte riktigt det sätt
(och vem fan gör det) som han blev utsatt
för gloendet

Så han vände sej om och räckte fram handen
”vill ni mej nåt så får ni presentera er
Bengt heter jag” sa han




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO