Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påkörd eller pågådd

ST: Kvinna påkörd i Skönsberg
En 48-årig Sundsvallskvinna fick i går föras till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bilist på Skönsbergsvägen.
Kvinnan gick och pratade i mobilen
Händelsen inträffade vid halv femtiden i går eftermiddag.
Kvinnan kom gående på Skönsbergsvägen. I höjd med korsningen Gillegränd skulle hon korsa gatan.
Samtidigt kom en 88-årig Sundsvallsbo körande Skönsbergsvägen i nordlig riktning. Mannen körde mycket sakta, och observerade att kvinnan kom gående samtidigt som hon pratade i en mobiltelefon.
Det finns inget övergångsställe på platsen, och bilföraren trodde att kvinnan skulle se bilen och stanna.
I stället gick hon ut i vägen och rakt in i sidan på bilen. Av smällen slungades kvinnan till marken där hon blev liggande.
Ambulans och polis kallades till platsen.
När räddningspersonalen anlände var 48-åringen vid medvetande, men klagade över svåra smärtor i ett ben.
Hon fördes i ambulans till sjukhus.
Där kunde man i går kväll inte lämna några uppgifter om kvinnans tillstånd.
-----------------------------------

Vad är detta, är inte journalister riktigt kloka?
Inte nog med att bilägaren får står för ersättning fast kärringen gick in i hans bil, han får dessutom läsa i tidningen att, hon blev påkörd av honom när hon uppenbarligen gick in i bilen, alldeles själv… oojojoj




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO