Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönare att viska


Det är skönare att viska en sanning

Än att få skrika en lögn



Bättre att få låta höra ens innersta ord


Än att högläsa dravel i publikt media


Finare att få dela en djup tanke

Än att förmedla en tillrättalagd floskel




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 18:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen sant.
2009-11-10

  anits VIP
Här håller jag med dig
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO