Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill se oss tillsammans....

Men mig spelar det ingen större roll för jag har dig min älskling
och du har mig
Och som du vet så älskar jag dig alldeles för mycket för att bry mig om vad andra tycker och tänker
För jag känner dig
Känner dina starka och svaga sidor
Så i vilket fall som helst så älskar jag dig alldeles för mycket och kommer aldrig att överge dig
Ja, jag är kär i dig och du är kär i mig
Och det kan ingen ta ifrån oss
Så för vår kärlek skull så kommer vi att slåss för att få vara med varandra

Ingen vill se oss tillsammans
Se oss pussas
Se oss kramas
Men det struntar vi i för vi har varann
Kom nu älskling så går vi
Bry dig inte om vad de tycker och tänker
och säger
De är bara avundsjuka på våran starka kärlek

Därefter kunde man se de tillsammans försvinna hand i hand i fjärran….

Ken Cassel
5/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-05 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel