Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Mig...

Låt mig få se
Låt mig få känna

Känna livets blodåder som sakta pulserar och bryter mot det egna nuet
Känna värmen komma, känna kylan avta

Låt mig få vara
Låt mig få skrika

Skrika ut det hat som sakta bryter ner mitt försvar
Skrika ut det hot som alltid präglat mina dagar

Låt mig få le
Låt mig få skratta

Skratta åt onödiga värdsliga ting som egentligen kallas för fåniga saker
Skratta åt det jag tycker är värt att le åt

Låt mig få blomstra
Låt mig få andas

Andas den klara luften som kallas september
Andas den friska doften av att inte vara rädd

Låt mig få leva
Låt mig få dö




Fri vers av LadyM
Läst 217 gånger
Publicerad 2005-10-18 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM