Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord jag skriver

Tomheten river

Blöder

förpestar detta nu

lägger sej som ett rivande lager med saltkaret som skrattar rätt i sårens anleten

Ondskans rum skriker av viljan att ha mej

Här

Nu

Inatt

Imorgon är det försent och saltkaren klirrar tomma av fnysande ilande hål

Imorgon är det nuet som igår var nuet i samma andetag

Tomhet

Ensamhet

Naket landskap med vinande nordanvind

Oas

Lämnad men inte saknad

Kamelens varma mule som tröstar mej om att idag är ännu inte imorgon

Jag kan forfarande påverka

Så jag skriver

Hoppas jag finner något

Tomheten river

Men jag skriver

Ord




Fri vers av LadyM
Läst 659 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-19 19:53



Bookmark and Share


  baphomet
"Imorgon är det försent och saltkaren klirrar tomma av fnysande ilande hål

Imorgon är det nuet som igår var nuet i samma andetag"

Jäkla bra! man känner hur det snurrar i huvudet av cirkelänkande som för från tomhet till tomhet.
2011-09-14

  Just Emotions
sååå otroligt bra!! applåder*
2007-12-02

  nastasia
Bra
2006-11-28

  Niklas Gladh
Skriv på
finn ord
och påverka din morgondag

tycker du hittar ett grymt driv i denna text
2006-11-20

  S.C.
jag fattar inte det där med kamelen. Du bygger upp en text där skrivande, poeten får träda fram. Sorgliga nuet, tid, tomhet och mer tomhet varslande? vackert är det ivarjefall och man vill att du ska fortsätta skriva, där finns kanske lite mer än konstant vakum.
2006-11-12

    NoMi F
Så sorgligt det känns
Men just trösten att
kunna skriva är fint
Djup, sorgsen poesi
Känslig och intagande
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM