Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om rävens och hans liv

”Jag suger som människa” sa räven och hängde sej i lyans tak




Fri vers av LadyM
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-07-13 20:34



Bookmark and Share


    Xena
Kort, effektfullt, intressant... och lite roligt i dysterheten
2006-07-14

  Daniel_78 VIP
.
surt sa kråkan.

jag läser det som en fabel
.
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM