Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och i ditt

 

Och i ditt mörker

en sanning

en skepnad skapad och tillägnad din gestalt

Ett solljus som flämtar

saknar din kropp

Tar del i en annan dimension

 

Och i ditt hjärta

en saknad

en oförmögen konst att skapa

Ett hav som bultar

smeker din hals

Tar del i en annan del av din sång

 

Och i ditt andetag

ett försök

det sista steget som lever

En blomma som viskar

förgyller ett finger

Tar del i ett helt nytt liv




Fri vers av LadyM
Läst 663 gånger
Publicerad 2006-07-15 12:28



Bookmark and Share


  linlugg
härlig ton och vackert budskap. Gillar.
2008-07-15

  annso.fie
Underbart! Mycket bra skrivet =)
2006-07-25

    NoMi F
Jag tycker denna dikt
är helt enkelt vacker
sinnerlig,ödmjuk
och drömmande
2006-07-15

  Jean-Michel Orblin
vacker och fin
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM