Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets spel

Piskrapp i mitt huvud
Skär i mitt inre
Bränner sönder det som en gång var vackert inom mig
Nu är allting svart
Mörkt som i helvetet
Känner mig borttappad och bortglömd
Men jag lever
Jag finns
Jag andas
Fast i en mask
Allt jag bär,
är en mask
Allt är ett spel

Ett spel jag har förlorat




Fri vers av LadyM
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-06-15 09:07



Bookmark and Share


    NoMi F
En mörk sorglig text
Tänk på att Du är värd
allt det ä
bästa min vän
2006-06-18

    Xena
En djup dikt som pulsar av igenkännande.
Jag tycka om.
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM