Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personligen själv tycker jag att den vart ganska kul Det gungar ju......


Lady Gaga

Ridån öppnas och där står Lady Gaga på scenen lika gullig och vacker som vanligt
Het och sexig
Hela publiken väntar nu spänt på att hon ska ta ton
Säga någonting
Väcka dem alla till liv
För i den stora arenan som är full med folk är det just nu knäpptyst

Och plötsligt så tar hon till orda
Välkomna allihopa
Ikväll ska jag er alla roa
Dansa och sjunga lite grann
För hela den här stora salen kommer snart att börja gunga
Ni alla kommer att tända era tändare och bara blunda och njuta och bara känna hur hela jorden
håller på att snurra
Snurra runt sin egen axel….

Ridån har redan öppnats och det är nu som hon börjar att sjunga med sin så ljuva stämma till publikens vilda tjut
Yippie!!! skriker någon
Nu börjar hon showa….
Lady Gaga

Ken Cassel
5/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-05 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel