Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lady M

Det var vad han sa
Mitt namn han ropade

Hans hand smekte min kind,
dröjde sig kvar på mina läppar

Tvingade mig att se
Se verkligheten,
känna mig stark

Han höll om mig
Länge
Tvingade mig att stå
Jag vacklade ett tag
men det gick
Med hans hjälp

Jag tyckte om när han betraktade mig
Kunde känna hans blick ge mig liv

Han sa mitt namn,
Om och om igen
”LadyM!”
”Du blir frisk”
”Du har en kärlek som helar”
”Du har ett hjärta som blöder,
men du har ögon som läker”

Det finns något som väntar
LadyM!

Jag finns här




Fri vers av LadyM
Läst 213 gånger
Publicerad 2005-10-18 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM