Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel Och Verkan


På andra sidan kullen,
står dom andra
Tillfälligt avbrutna i deras sång,
de mantra de mässar om och om igen
Luften står stilla,
blixtarna lyser som elaka stjärnor på den blytunga himmelen
Deras ansikten är allvarliga
Tysta,
och nästan skrämda
Hela min själ andas och lyser
Försöker förmedla ett budskap
Läpparna talar,
men det är ingen som hör
Alla tittar,
men det är ingen som ser
Långsamt sänker jag mig
Långsamt inser jag
Sakta sjunger jag
Förtvivlat,
men med den starkaste rösten någonsin


..tänk om Ni såg..
Vad
Mina
Ögon
Kan
Se




Fri vers av LadyM
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-10-18 11:57



Bookmark and Share


  baphomet
ojdå missade att betygsätta
2005-11-04

  baphomet
Ja det är ensamt på toppen. ;-) även denna fantastiskt bra, jag gillar verkligen ditt sätt att skriva... och jag gillar verkligen "som elaka stjärnor"
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM