Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket eller lite


En fråga på ”kysst av spriten”
”Hur mycket kan man dricka innan
man kan sägas ha problem” ja med spriten


om man skulle vända på det





Hur lite kan man dricka
Och ändå

Ha kul
Leva
Må bra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet, applåderar
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO