Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limknektar


Lim-Erik är den där typen
Som man inte gillar
Limmar bara för att ligga bättre till
Hatar sånt

Liksom hans amerikanske kusin
Lim-e-Rick
De är inte goa där

Man önskar dem samma öde som gamla stolar
Att de går upp
I limningen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-11-07 15:13



Bookmark and Share


  lycksele
Du kan då skriva om vad som helst.
Nu har du fått till det på temat 'LIM'.
Bra gjort.
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO