Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du göra det?

När jag försvinner;

Kommer du då
gråta av sorg?

Kommer du då
ångra allt det
du aldrig sa?

Kommer du då
minnas allt vi
gjorde tillsammans?

Kommer du då
fortfarande älska mig?




Fri vers av E.Wernram
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram