Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till hat, bara på någon sekund

Vi pratade
Mycket
Jag blev kär
Du blev kär.

Du fick jobb
Och flyttade
Till ett land
Långt bort
En grön ö
Vid namn
Irland.

Jag saknade dig
I samma sekund
Du skrev att du
Satt på tåget
Till Köpenhamn
Men vi skulle ta
Oss igenom
Elva månader.

Det skulle vara
Du och jag
Helt enkelt.

Men du slängde
Mitt hjärta på
Marken och stampade
När du skrev
Att du va med
Någon annan.

I chock raderade
Jag dig ur mitt liv
Men jag saknar dig
Det gör jag
Men mitt hjärta kommer
Aldrig mer ligga i dina
Händer.


Tack för att du fick
Mig att inse vad jag
Är värd
Och vad jag
Vill ha.

Du finns inte med
På den listan.




Fri vers av E.Wernram
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-23 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram