Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urspårat spårlöst


Jag tar min vitamin
Och kör min dressin
Raka spåret fram
För ska man orka trampa
Utan att då krampa
Så behöver man en kropp
Som kan lida pin
När man med rälsarna tampa

Men dra inga växlar fel
För då får jag spel
Med tramporna i spagat
För här funkar inget surrogat
Här måste man köra allt de går
På SJ:s nerlagda gamla spår




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO