Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballt med ny kapten


Sveriges nya förbundskapten
Man kan undra vad han har för meriter

Ska han göra fotbollen roligare
Eller nåt annat
Han kommer nämligen från
Rosenborgs BallKlubb




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO