Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsoministern


Hälsoministern säger att
”alla ska få vaccin”

Man undrar bara när…
Och
”om alla vill”

typ




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-01-19 14:05



Bookmark and Share


  Gothian X
Tänk om det fanns ett vaccin mot meningslösa texter...
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO