Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaptensmecka


Sveriges ”bandymecka”
Är Gävleborgs län

Kanske därför som de senaste förbundskaptenerna
Kommit därifrån

Ja i fotboll alltså

;)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO