Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fria livet eller


Fria livet
Tas för givet
Av nästan alla numera
Men de innan oss
Har fått kriga och slåss
Och små frihetsdoser subtrahera


Men är vi så fria som vi tror
Med bank amorteringar och storebror
Som ser allt du gör
Allt du betalar för
Allt som vår frihet stör
Har det lämnat friheten, utan(-) för




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-07 00:58



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa
här ställs två bra frågor om något en del tror att de har
andra att de längtar efter
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO