Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brölloppsform



Nästan nakna människor
Står och blottar sej
Framför TV-kameran
Och EVA står där och pratar
Om deras innersta tankar

Målet är att gå ner
Komma i sina bröllopskläder
Men just den där halvnakna yttre
Med sitt nakna inre
Blottläggs människor

Vad gör de då inte för sina 15 minuter
I kändisskap
Hur långt är de beredda och gå
Och de som kallar sej proffs
Som ”samlevnads expert”
Hur billigt säljer dom sej inte

Hyr mycket kan de proffisionella
Sälja ut sina proffesioner
Allt för att
Tjäna pengar, blir mer kända
Tjäna mera pengar…
Till vilket pris som helst

Och sen, när de tränat och bantat
Så ska de komma i sina kläder igen
Vilket kanske är bra
Men vad säger det oss andra
Och alla andra….
”gå ner gå ner gå ner gå ner”
Annars blir du olycklig och ensam
Tjock och ledsen..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-13 14:05



Bookmark and Share


  oMareld
En av orsakerna till att jag inte gillar tv. Hjärntvättar.


Förr i tiden var det fint att var tjock. Idag är det fint att vara smal.

Varför är det inte fint med både smala och tjocka?

Människan kommer dö ut. Genom svält.
Stackars folk i fattiga länder som vill ha mat...
2009-11-13

  lycksele
TV är hjärntvätt.
Låt bli att stirra på skiten.
2009-11-13

  Line W
Ja, man borde verkligen tänka mer på vad man sänder för budskap, speciellt till unga! Mycket bra tänkt och skrivet! Kram :)
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO