Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimsaga om dessa "motpoler".......


"Infrastruktur eller Budgetbantning !"

Infrastruktur
En dyr motorväg
Ett kostsamt spår
Politiker, säg
i kassan
hur djupa sår ?

Infrastruktur
eller skola
vård och
gamla ?
Politiker,
klarspråk nu,
sluta svamla !

Infrastruktur
en miljardinvestering
har vi råd
med sådan
forcering ?

Infrastruktur
för några tusen
pendlare
INTE gör det
"susen"
för oss andra
som hemma e´

Infrastruktur
vi gynnar några få
för de många
går mycket "i stå"
sämre skola
sämre vård
de gamla "kola"
"vi har ej råd"

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-11-06 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska