Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hällristningar



En gång fanns det bara människor
Men man ville ha bilder
Man ville kunna kommunicera med varann
Berätta saker för nästa generation

Hällristingar, då började man med dessa
Tror jag
Inne i grottor
Ja de hade säkert inte tid annars
För när de var dåligt väder stod man med
Sina eldar och knackade i väggarna
Ritade sina bilder

Så småningom så blev det enklare bilder
Serier av bilder som rebusar
Och bokstäver
Sen har det fortsatt även om makten
Ofta ville behålla kunskapen för sej själv

Men här på poetsidan flödar texterna
Och bokstäverna med rasande fart
Som ett slags snudd på vansinnes
Ord och textbajseri
Och det kan vara kul
Att vara lite vansinnig ibland…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 22:06



Bookmark and Share


  oMareld
man skall våga låta orden flöda!!!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO