Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

USA ska alltid vara värst


USA ska alltid vara värst
Majoren som sköt inatt
Var betydligt värre i sin
Brutalitet. I alla fall i mängd
Än vad den beryktade Flink var
Men det är knappast nåt som känns
Nån stolthet över

”Ond ondare ondast”
”flink flinkare flinkast”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-11-06 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO