Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det lite piano



Ta de lite piano
Sa man förr
Men nu säljs det knappt nya pianon…
Bra för flyttgubbarna om inte annat
Per-Ivar Swärd i Falun frågade alltid innan
”har ni piano”
Då ville han inte va med på flytten
Då hyrde han bara ut bussen

Annars kan man läsa i tidningen
”Ni får vårat piano”
eller
”piano bortskänkes”
Nu säljs det nästan bara elektriska pianon
De utan ”klangbotten”
Ranelid har nog ett äkta sådant
OM han nu har ett piano..
Han som alltid tjatar om sin ”klangbotten”

Ta de lite piano Björn
Annars får du snart hjärtinfarkt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO