Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

linguist exhibitionist


den schizofrena spegelsymmetrins mästrande skuggors linjeavlade projektion sniffandes självkänslans fultjack längs med avbytarbänkens sidlinje


tankens burleska sammelsurium

satt på pränt


stukad ekvilibrism

alter ego kannibalism


inför smockad första parkett.


















Fri vers av D S
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 13:46



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Och jag som trodde att dikten var om mig....


Väldigt bra skrivet.

Fridens liljor

//Mjao
2009-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Självfallet skall man visa upp det man har.
Så länge det inte rör sig om genitalierna, eftersom det är olagligt.
Men talang skall exponeras.
Det är en knytnäve rakt i solar plexus på alla avundsjuka.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S