Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan raderna finns Vi



Haven drömmer inte om dig

jag seglar mätt - ohämmat

dammet är det ända som dansar efter dig

jag minns, låt mig gråta


och stigen vi föralltid går...

förblir orörd


jag slår. ett maraton. Ouppnått

Jagar en skugga som skriker röksignaler i en röksignal

Slår SOS i ett hjärtslag



LÄS MELLAN RADERNA








Jag älskar dig!












Bunden vers av Baystream
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-07 01:21



Bookmark and Share


  m.ricknell
..de orden är raderna själva, ibland fokuseras det för mycket på det emellan.. Vackert, som alltid !!
2009-11-12

  oMareld
Vackert!

Föressten, vilket fint leende du har :)
2009-11-10

  blaite
Vackert vackert..
2009-11-09

  Hawk
Vacker text!
Lite småklurig, har läst både upp och ner och varannan rad och försökt fyllt i egna ord mellan raderna men är inte helt säker på att jag förstår, mer än andemeningen, kanske...
Men vacker var den!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream