Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mörk årstid ligger framför oss

Regn och rusk
Snö och mådd
Går till jobbet när det är mörkt och går hem när det är mörkt
Solen går ner redan vid ett tiden på dagen
Det är klart att det tar lite på mina krafter när solen inte behagar att titta fram mer än så

En mörk årstid ligger framför oss
Inte konstigt då att jag lätt låser in mig och inväntar nästa vår och sommar, då solen åter kommer tillbaka och värmer min annars
så kalla själ och kropp…..

Ken Cassel
6/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-06 18:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja detta är den dystraste månaden ...så jag skickar dig ljusa tankar
2009-11-10

    Verdandia
November "suger" för att använda sig av ungdomarnas uttryck!
2009-11-08

  anits VIP
Ja, precis så kan det kännas, en grå regnig
dag som det varit idag
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel