Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fars dag

På söndag
Fars dag
Den åttonde dagen i november
Den tröttaste dagen på hela veckan på hela månaden på hela året
Dagen innan Berlinmuren föll
Den nionde november
Ja, jag vet
Vilken jävla smäll det blev när muren föll
Alla ville samla på en liten bit ifrån den
Men jag hoppas att du ändå kommer ihåg mig på Fars dag
Slå mig en signal och jag kommer att bli jätteglad
Skina upp som en sol
Skratta och vara glad
Du min son eller min dotter
När du ringer kommer jag att hoppa upp ur min stol
Ja,, jag kommer bara skina upp och vara glad
Tack vare dig min dotter eller son så lever jag

Jag lever för dig
Du är min åkomma och just därför vill jag att du reproducerar dig själv
Ger mig ett barn, barn,
Någon som jag kan skoja lite med innan jag lämnar in
Innan jag hamnar i min grav
Någon liten skitunge som jag kan säga till
Fy, fan vad du är vacker och fin
Och tunnhårig är du också
Känner igen mig i dig
Du ser ut som jag...
-)

Ken cassel
6/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 22:11



Bookmark and Share


  lycksele
Det är en fin skildring du gör av barn och reproduktionen. Bland annat. Och innehåller mycken ärlighet.

Läs min text 'Kärlek - va fan e de?'
Jag talar om att den stora förtjusningen i barn, barnbarn i grunden bottnar i att man älskar och värnar sitt eget DNA.

Det är gynnsamt för livets fortbestånd att värna sin avkomma.
Vi kallar det 'kärlek'. Men det är även en rent biologisk instinkt.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel