Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under påverkan av Ädla Drycker (tre starköl) plitar jag ned följande....


En smula "ölistisk" filosofi.....

Att TALA

ÄR en Gåva

OM man säger

de RÄTTA Orden

vid

Absolut

RÄTT Tillfälle !!!!!!!

---




Prosa av Mats Henricson
Läst 221 gånger
Publicerad 2009-11-06 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska