Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En , inte helt riskfri, utmaning, att ge sig på detta under inflytande av Ädla Drycker (Öl)......


"FYRA TUNGA EGENHETER SOM KAN FÖRÄNDRA ALLT !"

1. Naturligtvis: KÄRLEKEN !
KÄRLEKEN överskuggar allt
Den utklassar allt !
Den är bara.......SUVERÄN !!!!!

2. ÄRLIGHETEN !
En självklar silverplats !
Skapar förtroende
och ger substans !

3. PÅLITLIGHETEN !
Tillsammans med de överstående
får , ALDRIG, bli övergående....

4. MÅLET !
Att man VET vart vägen leder
Att man, envetet, strävar dit
INGENTING mej förleder
Jag VET, jag hittar hit................


Lev efter dessa fyra , DÅ kan dina Drömmar bli verklighet !

----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska