Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldar

Bit för bit plockar vi ut vårt innehåll
Byter ut våra sista egna tankar mot trygghet med förbehåll

Våra ansikten vittnar tydligt om blod och tårar
Från forna dagar då vi var mer än avskalade dårar

Vad jag önskar att jag kunde få dig att se
Världen som vi lämnade
Där orden bär vår röst utan att spricka
Där ingen rädsla finns för att misslyckas

Kvävda eldar
Kvävda eldar
Vi är kvävda eldar du och jag




Fri vers av Sugardaddy Bakunin
Läst 274 gånger
Publicerad 2009-11-07 00:06



Bookmark and Share


  Söder
Riktigt bra. Gillade avslutet!
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Sugardaddy Bakunin
Sugardaddy Bakunin