Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kullerstenar

Småstadens kullerstenar känns trygga under fötterna

Som solskenet i trädgårdarnas äppellundar

Eller kvittret från marscherande dagisbarn på kommunal utflykt

Jag ser allt det där

En mörk avgrund öppnar sig

Där du ser allt som stenarna och solskenet döljer

Himmelshöga, vita staket mellan oss och dem

Jag ser allt det där

Kan du också se det?




Fri vers av Sugardaddy Bakunin
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-02-11 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sugardaddy Bakunin
Sugardaddy Bakunin