Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rocka röven av högern!


Liemän

Le och buga mot den nya adeln
Som reducerar dig till parasit
Känn hur piskan sätter takten
Vig ditt liv åt en fetlagd elit

Hunsad sedan första stegen
I koppel sedan första dagen
Ignorerad, förbrukad, förminskad
Av kapitalet med stöd av lagen

Le och buga mot den nya adeln
Acceptera orättvisan som norm
Exploatering och skev fördelning
Slaveri som anställningsform

Karantän och repressalier
För dem som inte orkar med
Människor som hårdvaluta
I kapitalets produktionsled

VÄLKOMMEN TILL DEN FRIA MARKNADEN
KONTROLLERAD AV KAPITALETS LIEMÄN











Fri vers av Sugardaddy Bakunin
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-02-03 21:14



Bookmark and Share


  Söder
Bra och upprorisk text. Mer sånt... rock on!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sugardaddy Bakunin
Sugardaddy Bakunin