Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragik i kubik

När despotismens marionetter

Öppnar sitt fönster på glänt

Förefaller just ingenting

På den sidan världen hänt

Välfärd ut

Högfärd in

Valfrihet

För en minoritet

Tragik

I kubik

Blir till verklighet





Fri vers av Sugardaddy Bakunin
Läst 515 gånger
Publicerad 2008-12-22 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sugardaddy Bakunin
Sugardaddy Bakunin