Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten sak till en kompis


Verbala oblat

På något märkligt vis finner du alltid
Vackra ord för allt mitt hat

Och fastän min ilska likt eld verkar flamma
Släcker du den med små verbala oblat




Fri vers av Sugardaddy Bakunin
Läst 338 gånger
Publicerad 2008-04-07 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sugardaddy Bakunin
Sugardaddy Bakunin