Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kollektivtrafik i Östergötland...


Louise Hoffsten

Medborgardemokrati och ekologi

utspelar sig i allra bästa form

när invånarna

i

en stad

välsignas med kommunal reform

och

tillåts ge

tätortsbussarna namn




Så jag klev på Louise Hoffsten för att senare snubbla in i Tage Danielsson, vilken tog mig till mitt hjärtas mål... Rimforsa, Kinda kommun. Östergötland, god bless.




Fri vers av Sugardaddy Bakunin
Läst 345 gånger
Publicerad 2008-02-03 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sugardaddy Bakunin
Sugardaddy Bakunin