Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga mig

Fånga mig
När jag ramlar
Fånga mig
När jag dör
Fånga mig
När jag lever!




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-07 10:22



Bookmark and Share


  oMareld
bra budskap!
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi