Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans beröring

Satans beröring

Känns

Hans närvaro
Är här

Kontrollerar
Mina tankar
Mina rörelser
Mina ord

Vill att jag ska skadas

Men han lyckas inte
Tror jag.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 12:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där Jesus går in går djävulen ut.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi