Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdare än nävarna.

Jag vet hur det känns att bli nedslagen med ord.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-22 16:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Moi aussi.
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi