Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sveda och segment


jag är ledsen
jag bryter ihop
vi kommer inte längre
här tar resan slut


den värme som finns kommer att bestå
fast jag kan inte längre låtsas att det inget betyder
att din värld är så liten
och jag kräver en ännu större


min verklighet
är inte din verklighet
kommer aldrig att bli
men när två världar kolliderar kan vad som helst hända
jag har varit med om det förr


det är det jag vill ha
och inget mindre
jag kan inte sitta still
när livet flyter förbi


jag saknar annan hud
vädrar andra dofter
söker kryddan

du är älskad
men sagan är förbi
den hade bara ett kapitel
jag kan inte ge dig mera


vilka trodde vi att vi var?
och vilka kom vi aldrig att lura?





Fri vers av Folke
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-10-18 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke