Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden talar om kullan


Tystnaden

Tystnaden talar
Men som en dåre

Tystnaden talar om kanske mer
Än talet, än svaret, än skriften
Moltyst i kullornas land
Lämnar allt att uttyda till den här frågan
Den där tysta formade frågan
Varför
Vaddå
Hur

Tystnaden lämnar mer ett skimmer av dumhet
Över den tysta
Än nåt annat
Tystnaden ser man som ett straff till den som frågar
Ett slags ”jagtänkerintsedejochsvaraochserdejinteens”
Kulla i dårarnas stad
Tystnad råder, i dårarnas stad
Och inte blir det mindre dåraktigt för det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO