Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönder byter namn


Bonde söker fru, ska byta namn

De ska heta ”Plöjboys” i fortsättningen…



Och de flesta har rejäla fejs…

De flesta har rejält med säd

Och råg, om än ej i ryggen alla ggr


Men de vete friden om de kan axa tillräckligt

Med en tröska eller traktor….

De är bara att stövla på…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 21:38



Bookmark and Share


  lycksele
Här luktar de' kodynga, minsann.
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO