Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanhända självklart, men många glömmer det......


Ett litet hälsoråd !

MOTION

är

bra för hälsan

MEN

Överskatta
ALDRIG

Din
Egen
FÖRMÅGA

DET
kan bli

Ödesdigert !

-----




Prosa av Mats Henricson
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 20:00



Bookmark and Share


  aol
farligt man kan få hjärtslag ler
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska